16-12-17, CosmoSoul -Barcelona- Jamboree

Quina és potser la millor manera per acabar l’any ? Una proposta garantida 100% és passar-se aquesta nit a doble passe pèl Jamboree i gaudir com mai de la encantadora Alana, l’Abel, en Manu, en Sergio i l’incombustible Arturo Garcia. Apunteu-vos !!!

READ THE ARTICLE

09-12-17 Aaron Abernathy -Barcelona- Jamboree

Darrer dia, amb tot el quartet ja més que consolidad i a doble passe (20 i 22h) al club més mític d’Europa. Si vols descubrir un artistàs amb majuscules t’esperem a la plaça Reial i disfruta com mai del soul/funk d’en Aaron i els seus acompanyants.

READ THE ARTICLE

08-12-17 Aaron Abernathy -Saragossa- Rock & Blues

Segona parada d’aquesta increible gira, on recordem que en Mr.Abernathy porta com a acompanyants de luxe al guitarra (Abel Calzetta), baix (Manu Sanz) i ara l’ex bateria de CosmoSoul (Akin Onasanya), un quartet de marevelles sonores.

READ THE ARTICLE

07-12-17, Welelo -Barcelona- Tarantos

Un concert especial celebració 10é aniversari del primer disc(Tampoco pido tanto) d’aquest artistàs de la rima, amb col-laboracions imprescindibles de l’escena barcelonina i de qualitat enorme, faràn d’aquest dia un dia inoblidable per tots els amants del bon hip hop. Apuntat !!!

READ THE ARTICLE

07-12-17 Aaron Abernathy -Madrid- Clamores

Debut a Espanya d’aquest artista USA amb un recurregut ja de dos treballs (PROLOGUE 2016 i DIALOGUE 2017), que ha col-laborat amb diferents artistes nominats als Grammy. Amb la seva talentosa veu i el seu teclat ens faràn deleitar amb un SOUL d’altíssim nivell.

READ THE ARTICLE

01-09-17, Incognito -Barcelona- Palau de la música

La més gran banda de jazz funk (acid jazz) de tots els temps els tornarem a tindre a Bcn, desde el 99 que no els gaudiem entre nosaltres, aquesta vegada al lloc més emblemàtic i patrimoni de l’UNESCO, el Palau, GRÀCIES !!!

READ THE ARTICLE
MORE POSTS

ALBUMS